Cara menurunkan bacaan platelet

01:19

Bila bacaan platelet mulai tinggi
Ramai juga yg personal meseenger ana  macam mana nak buat

Ni tips yang ana amalkan la ye semasa bacaan platelet tinggi

-banyakkan minum air kosong
-ambil PERFORMANCE DRINK
-amalkan nutriferon
-dan konsisten vitamin c

Mesti anda dapat rasai kesannya

Boleh cuba ye, ana 0178732289 untuk dapatkan produk tersebut


Tips kecutkan tonsil yang bengkak

01:16

Tips kecutkan tonsil yang bengkak

Sejak kebelakangan ni ramai pula yg pm saya bertanya kan mengenai suplimen yg boleh bantu kecutkan tonsil

Jadi saya senaraikan lah ye produk yang boleh anda ambil

Garlic - sebagai antibiotik
Nutriferon -meningkatkan imun sistem
Omega guard melegakan keradangan

Kalau anda nak cuba, boleh terus hubungi saya yr 0178732289


Cara atasi stres di tempat kerja

22:20


Kerja yang menimbun, segala task banyak lagi yang belum settel, hampir membuatkan anda separuh gila dan STRES?

Haaa relaksss, diminta anda semua bertenang dahulu, so let it go, tarik nafas dalam-dalam dan lepaskan secara perlahan-lahan, ulang la seberapa banyak yg mungkin anda perlukan

Saya percaya anda juga mempunyai cara yg tersendiri untuk mengatasi stres kan?

Jadi kat sini saya nak berkongsi pada kawan2 semua yang sudi membaca, jika saya stres amalan rohani apa yg saya akan lakukan?

Amalan rohani lebih kepada dalam jiwa kita ,kita tak nampak pun, hanya kita je yang rasa , jadi kalau ana stres, ana selalu berdoa

Minta banyak2 supaya ana ni cepat hilang stres😂 doa betul2 moga jalan dipermudahkan, contohnya ana stres sebab ladtop ana rosak dulu. Ana tak dapat buat kerja

So ana doa minta Allah mudahkan segala kerja, alhamdulilah memang membantu, ana terus dapat idea nak pergi CC setelkan segala kerja. Selebihnya roomate ana baik hati nak bawa dari jauh nun batu pahat.

Tq ein kalau xde ko, xsiap slide aku❤ alhamdulilah, hebat betul kuasa doa ni . Mase tu tuhan je tau, ana memang stres habis, dua hari macam orang gila juga😂 sebab mengenangkan ladtop, dah puas cuba banyak cara last2 cc jawapannya😬 takpee janji keje siap tau

So kalau anda stres bekerja  minta lah Allah permudahkan, yakin dan yakin. Mesti Dia bagi.


And if selain amalan rohani, anda juga boleh cuba ambil sebiji b complex❤
Sangat membantu juga atasi stres
Jimat boleh tahan 4 bulan baru  rm58.75(harga siap gst)



Semoga membantu perkongsian ini
Hubungi saya farzana 0178732289 di no tertera untuk dapatkan B COMPLEX 

Produk untuk turunkan kolestrol tinggi

22:04

PRODUK UNTUK TURUNKAN PARAS KOLESTROL


Secara amnya kolestrol memang diperlukan dalam tubuh badan kita untuk pembinaan sel dinding, akan tetapi jika cara pemakanan kite lebih kepada lemak tepu dan tidak seimbang akan menyebabkan kolestrol jahat menjadi tinggi


Simptom-simpton kolestrol tinggi
-sering berasa kebas-kebas
-timbul bintik-bintik putih di bawah mata
-sering sakit kepala disebabkan saluran arteri sempit
-mudah mengantuk
-cepat letih

Produk yang boleh membantu merendahkan kolestrol dalam darah kita

- vivix
-omega guard
-phytocol
-lecithin


Keempat2 produk ni membantu menurukan paras kolestrol

Jom cuba !
Boleh hubungi saya 0178732289

Produk Untuk Cantikkan Kulit Muka Dengan Selamat

18:19

INI KISAH IDA

Mula2 je dah kena tegur dengan seorang mak cik ni, dik nape muka banyak sangat jerawat tumbuh, amboi mak cik terus terang betul ya

Sambil si Ida ni pun tersengih2 la, nak jawab ke tak, nak marah ke tak, segan malu pun ada bila orang tegur depan-depan, dalam hati Tuhan ee tau 😏

Sejak mak cik tu tegur, ade juga la beberapa orang yang lain tegur benda yg sama pastu kalau pergi pasar raya, masuk guardian ke watson ke, mereka promot pastu mesti sebut jerawat kat muka tu..ishh stres tauu

Nasib la ade seorang kenalan ni, dia suruh aku gugel pasal satu produk ni, katanya bagus untuk kulit, pastu aku dah gugel, baca kebaikan dia semua, terus rasa berminat nak cuba

Dapatkan no tel, dan wassap terus.  Dah bank in semua, baru dia akan orderkan online katanya. Dalam masa 1-2 hari, barang yg aku nak dah sampai. Eksaited woo nak cuba, maun tak nye, nak juga sihatkan kulit aku ni

Alhamdulilah sebulan dah aku cuba produk ni, tetiba ramai pula tegur aku "eh, ida kulit ko makin bersih la, makan apa?" Aku just cakap aku minum ESP tu je, dorang pula minat nak cuba haaa sila lah

Aku xminx pujian pun ,cukup lah kulit aku bersih dan bebas dari jerawat, itu pun dah cukup banyak😀

So kalau korang pernah alami pengalaman yg sama dengan aku, korang cuba la satu produk ni. Aku nak cakap thanks la pada ESP ye..


Sekian, kisah Ida

Berminat nak dapatkan ESP dan kulit cantik sepeti IDA?

BOLEH HUBUNGI SAYA : WHATSAPP /CALL/ SMS 0178732289

Produk untuk kurangkan sunburn

22:54



Dalam banyak2 produk, ke mana saja especially bila pergi bercuti vitamin c ni la yg ana xboleh tinggal

Memang wajib bawa, sebab biasa percuti
an family ana memang suka kawasan pantai jadi paham2 je la kan

Haruslah jaga kulit tauu, takut sunburn 
Alhamdulilah setakat ni memang kurang sunburn, kalau sunburn pun sikit dan cepat elok

Memang suka sangat laaa ❤❤ love love

Dapatkan vita c dari ana 0178732289

PERSEDIAAN UNTUK HAMIL

22:43

PERSEDIAAN UNTUK HAMIL

Sedikit tips persediaan untuk hamil

1. Jaga makan
Elakkan dari makan sehingga menjadi obes

2. Amalkan asid folik
Penting untuk elak kecacatan urat saraf : spina bifida

3. Elakkan kafein

4. Banyakkan makanan yg berserat


Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013792563140

Flickr Images