PERCUTIAN PERCUMA 5 BINTANG DI LANGKAWI

17:39

This time seronok tengok geng shaklee pergi trip ke langkawi bertaraf 5 bintang.

.
Yang paling "BEST" adalah semuanya ditanggung oleh SHAKLEE
.
Cume bawak diri dan duit nak shopping je.
Tapi duit shopping dan duit makan pun shaklee bagi. Acano tu?
.
Memang kire eh pergi sana BAWA DIRI je la
Dn tunggu sajian yg sedap dan lazat yg disediakn oleh shaklee.
.
Ape lagi yg best? Aha setiap kali keluar p jenjalan, balik je bilik mesti ade SURPRISE dari Shaklee. Tengok la tu dal gambar. Siap ade bantal dan baju bagi. Sangat sangat la rasa DIHARGAI kan.
.
Aktiviti aktiviti yg disediakan pun sgt menarik , dan semua percutian , segala mak nenek aktiviti 100% sponsored by shaklee, termasuk la segala island hoping , p tgk mangrove swamp ke, ape ke. Semuanya FREE
.
Aaa...besnya..ruginya tak dapat pergi haha
Takpe. This time tak dapat.
Next year mesti dapat naik cruiseπŸ’ͺ.
.
PASTI. "Chaiyok chaiyok ana"



Kalau anda berminat untuk berdaftar sebagai ahli shaklee, boleh hubungi Ana untuk pendaftaran ye 0178732289 farzana.

You Might Also Like

0 comments

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013792563140

Flickr Images