HILANGKAN JERAWAT HALUS DI MUKA

14:59

HILANGKAN JERAWAT HALUS DI MUKA

Seperti yang biasa kita dengar, jerawat sangat sinonim dengan perempuan.

Mane tidaknya, kalau remaja macam mana la mau tahu ape yang patut dilakukan untuk elakkan jerawat halus naik di muka.

Ana ade seorang kawan ni, Aisyah name dia. Aisyah ni dari kecil memang suka sangat makan keropok, makanan yg bergoreng. Bila dah besar pun masih lagi macamtu.

Jadi kesan dari itu, bila meningkat remaja, kulit Aisyah semakin naik JERAWAT yang sangat teruk. JERAWAT HALUS pun banyak sangat.. Sampaikan kalau cuci muke tu, boleh meletup sendiri jerawatnya.

Bila jerawat halus banyak. Pakai bedak di muka pun tak rata kan? So die tahu Ana ni ada satu produk hilangkan jerawat halus.

So terus die minta Ana satu set jerawat halus.
Dalam set ni ada ESP, VITA E DAN VITA C





So selepas beberapa minggu Aisyah amalkan..
Dia call Ana. 

"Ana, tenkiuu sebab kenalkan set jerawat halus ni, kulit aku dah makin okay. Jerawat halus makin kurang ni. Pastu kulit aku ni tak berminyak sangat macam dedulu."

Alhamdulilah, Ana pun suka ngat ngat dengar berita ni hihi.. Ofcoz sape tak suka bile kawan bagi feedback yg kulit dia dah makin pulih..

Ana pun suka sangat๐Ÿ˜ƒ

Untuk hakak hakak kat luar sana, yang ada masalah jerawat halus tu. Boleh hubungi Ana ye tuk oder set jerawat halus.

#0178732289
#pengedarshakleekualapilah
#pengedarshakleeupm

You Might Also Like

0 comments

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013792563140

Flickr Images